sâmbătă, 3 septembrie 2011

Hot Dreams

Mai bine zis Nightmares. Si deloc hot.Fanfic Twilight in care Bella il seduce pe Edward pacalindu-l cu o asa zisa tema la biologie.Atentie urmeaza o scriere care se vrea porno. Nu-i iese. Autoarea se crede Bella si scrie la persoana intai.
Edward era noul meu coleg de clasa....arata atat de bn ( bn poate inseamna si bun, bine, banana etc) (Bistrita-Nasaud) incat privirea lui imi taia toate simturile (simtu scrisului ti l-a taiat mai intai)(cu un topor)....asa ca m-am decis sa fac un pas si l-am invitat la mn (mine, maine, mana, mmmmm )(Muncitori necalificati) cu pretextul unei asa -zise "teme la biologie"... (subtil,nu? hehe)Zilele ce au urmat au trecut precum secundele pe langa mine (ale drecu secunde ce mai alergau , si se si intorceau sa-ti vada fata de losera) ,nu ma gandeam decat la ziua cand voi fi doar eu cu el, iar acea zi a venit.
Astazi .Azi era ziua cand el urma sa vina la mine....(oh boy, oh boy)Nu stiu dc (de ce, daca, wc) dar fluturii din stomac nu m-au lasat toata dimineatza...Dintr-o data, ceva m-a trezit din vise. (un fluture naravas) Suna la usa.
Ok, relaxeaza-te...respira adanc...cum se face asta? sa imi amintesc....mai suna o data...si i-am deschis.(mai usor cu folosirea de puncte-puncte.Am prins ideea, mult suspans) Parca nu il mai vazusem niciodata! arata asa de bn...mi s-au inmuiat picioarele si gandurile din capul meu m-au facut sa rosesc fara sa vr (vruuuuumm vruum vrrrrrrruuuummm)....
-Buna Bella.Esti pregatita?
M-am uitat lung la el (atat de lung ca mi se lungise fata)...ce direct este...Doamne la ce ma gandeam? Se refera doar la"tema" noastra..Asa ca i-am spus pe nerasuflate:
-Buna si tie! arati bine azi..normal ca sunt pregatita... Ce e in capul meu? Buna intrebare.Par ca o proasta, poate si sunt,(in sfarsit ceva care are sens) gandindu-ma la el in felul acela(cuvantul pe care il cauti e “perversa”) la care nu ma asteptam acum cateva zile ca ma voi gandi....(da sigur, te rog citeste primele fraze si ai sa-ti amintesti)
Fara sa astepte o invitatie din partea mea, Edward intra in casa si se aseza pe canapea. L-am urmat si i-am spus:
-Ceva de baut Edward? Niste suc rece, o bere?O sticla de sange?-Ce bei si tu, mi-a spus.
Aoleo, (haoleo) acum mi-as dori sa dau pe gat vreo 3 shoturi de tequila doar ca sa simt ca incepe iar inima sa imi bata regulat.(Se stie ca inima incepe sa bata regulat de la tequila.Se foloseste si in tratamentul tahicardiilor).Desi ma asteptam sa fiu rece si indiferenta, corpul meu nu raspundea creierului.Stiind ca nu merita sa raspunda unui creier atrofiat, corpul capatase inteligenta proprie . Simteam ca ard din crestetul capului pana in moalele picioarelor (moalele picioarelor?! ).De dorinta. De dorinta????? Neah, pur si simplu ii luase parul foc. Ce e in capul meu? (clearly not much ) Ok, l-am invitat sperand ca o sa avem o sesiune de saruturi patimase, (sa nu ramai cu restante) dar se pare ca acum sesiunile mele de saruturi patimase stateau in urma, pasand locul unor dorinte mult mai colorate…
M-am intors rapid cu 2 pahare de Cola reci (pahare cu emblema cola tinute in frigider), gandindu-ma ca poate imi voi racori corpul infierbantat.

Stateam déjà de vreo 10 min uitandu-ne unul la altul ca doi prosti. Eu imi doream sa sara pe mn chiar in acel moment…el oare la ce se gandea? (doar asculta ce-ti trece tie prin capu ala plin de tarate, remember? He can read minds, stupid!!)Uitandu-ma la privirea lui care cobora tot mai jos uitandu-se la mine (cum ai ajuns jos?), ma gandeam ca poate va lasa deoparte tema aia stupida si inventata si va trece la treaba.Sunt cam nerabdatoare, ce e cu mine? Asta ma intreb si eu.Edward Cullen, ce ai facut cu capul meu? (din moment ce erai jos….)(Capul tau? L-am aruncat pe undeva, ca am vazut ca oricum nu-l folosesti si am crezut ca nu-ti mai trebuie…)
Dorinte arzatoare mi se derulau in cap cand vocea lui le-a interrupt:
-Bella, venisem cu ganduri pasnice la tine astazi, dar (acu trebuie sa te omor) trebuie sa iti spun ca mi-ai luat ochii de cand te-am vazut, si (da-mi-I dracu inapoi ca nu mai vad) de atunci numai la tine ma gandesc…Deci intrebarea e: ce naiba mi-ai pus in Cola?-Bizar,am spus…_si l-am privit uitandu-se mirat la mine si suspicios-suspicios pentru ca inca banuia ca i-a pus droguri in Cola- tocmai asta simt si eu pt tine. Te plac mai mult decat credeam.
- Atunci presupun ca putem lasa deoparte motivele care ne distrag si ne putem bucura unul de altul asa cum ne dorim! (it’s time for a sexy partaaaay)
-Ar fi perf…am inceput sa zic, dar buzele lui moi se zdrobira (ceva moale se poate zdorbi? ) puternic de ale mele si chiar daca as fi vrut sa imi continui fraza, pun pariu ca nu mai stiam nici cum ma cheama.

Buzele lui se jucau cu ale mele (poker, biliard...) intr-un fel in care nu mai simtisem niciodata. Saruta foarte bine, excellent de bine…interzis de bine …
Limbile noastre se jucau intr-un ritm alert si fara sa vr mi-am dat ochii peste cap de placere (si ai murit). Simteam ca sunt uda déjà..ce rusinos..eh, asta e (ce rusinos…eh asta e…. =)))))))))) )! Nu-mi pare rau….Rau mi-ar parea daca s-ar opri acum si ar iesi pe usa….Cred ca as bate-o in cuie si l-as sechestra!Uite asta ar fi fost o idee buna de fic.Gen Stephen King -
Fara sa imi dau seama m-a luat in brate puternic strangandu-ma mai aproape de el. Mi-am aruncat o mana (cu prastia) dupa gatul lui pt ca cealalta sa se joace in parul lui matasos (edward papusa cu parul de foc).Imi lua incet piciorul tragandu-l inspre el astfel ca am fost nevoita sa ajung in poala sa, calare. Am fost nevoita, eu nu voiam de fapt. Ma simteam asa bn ca nu mi-ar fi pasat de nik (nicusor, nick, nike...) (nikita) acum, doar de noi doi.
Mi-am retras incept capul fara sa vreau cu adevarat sa fac asta pt a-mi dezlipi buzele de ale lui, dar numai pentru a-l musca usor de lobul urechii si pt a ma juca usor cu el, cu varful limbii (vomit). Murmura de placere si asta eram pe cale sa fac si eu.Buzele lui imi sarutara incep gatul infierbantat, lasand urme de sarutari in urma lor. Drumul lor cobora incet inspre umar, inspre clavicula, si eu am tremurat de placere. El imi stranse puternic coapsele si ma saruta din nou, de data asta incet si pasional de parca ar fi vrut sa ma innebuneasca de tot.I-am muscat buza usoor cu dintii si am tras putin de ea foarte gentil pt a putea sa i-o sug.Gentil? Avea un gust asa de dulce, nu mai simtisem niciodata asa o aroma hipnotizanta, (era nectar de la zei..)Simteam ca respira déjà sacadat asa ca i-am dat un pupik (blestemata sa fie litera K) dulce si usor atingandu-I usor ambele buze numai pt o secunda ca apoi ele sa imii exloreze barbia si gatul.Mi-am dat capul pe spate de placere si se pare ca asta fusese picatura care umplu paharul.(a vazut cineva Careless Whisper video? Pe vremea cand George Michael inca pretindea ca e straight? ) Rapid imi lua ambele fese in maini si se ridica de pe canapea cautand dormitorul. Pe ea a lasat-o acolo, i-a luat doar fesele si a plecat.Mi-am zis in gandul meu- bun, avem mai mult spatiu la mine in pat decat pe canapeaua aia mica. (pai la cat de mare aveai curu)
Se pare ca nu gandea la fel ca si mine, imediat cum mi-a gasit dormitorul ma stranse puternic aproape de el si in pozitia in care eram incolacita pe el ma puse pe birou.
Frumooooooos, am gandit.Se pare ca o sa imi realizeze si fantezia mea nestiuta de nimeni. (mda….pai s-a rezolvat si cu asta, acum stim toti)nu cred ca tinem neaparat sa stim…
Visam deseori ca fac sex suita pe o masa si mi se parea extrem de sexi si nemaipomenit.Ma trezeam mereu imbufnata, doar pt ca reveneam la realitate dintr-un vis asa de frumos.buhuhu.

In timp ce ma saruta patimas, ii simteam mainile mari si puternice trasand linii incete pe spatele meu. Eram asa de infierbantata incat l-am strans usor de fund si a tremurat din tot corpul.(aha….George Michael) Ma mangai dulce pe obraji doar pt a-si indesa apoi mainile in parul meu si tragandu-mi capul pe spate pt a ma putea musca de gat. Si te-a transformat in vampir.
Mirosea incredibil de bine! Doamne! Baiatul asta ar fi trebuit sa fie interzis sa existe! (tocmai d-aia nu exista ca sa nu aiba urmasi cu proaste ca tine)M-am plictisit. Nu mai e nici macar amuzant.
Mi-am arcuit incet spatele de placere, si el ma stranse inca o data puternic de talie dupa care cu buricele degetelor imi descoperi usor pielea ridicandu-mi bluza din ce in ce mai sus. Mi-am strans picioarele si mai mult fortandu-l sa stea lipit de mine, dorindu-l din ce in ce mai mult.
Am inceput sa ii desfac primul nasture de la camasa, apoi al doilea, dar nu am avut destula rabdare si am tras puternic de camasa lui rupandu-I toti nasturii, privind cum cade inerta pe podea. M-am uitat vinovata la el cerandu-mi parca scuze ca ma luase valul, dar el se apleca inspre fata mea, imi linse forma buzelor care se deschisera nerabdatoare, apoi cobora inspre scobitura gatului si apoi ff usor urca la ureche lingandu-mi cu varful limbii lobul urechii. Mi-am dat iar ochii peste cap de placere, iar el marai excitat si apoi sopti la urechea mea:
- Bella, ma innebunesti! Vreau sa fii a mea! Te vreau acum!
Ok. Mie mi-a ajuns...

L-am sarutat pasional si apoi puternic si am simtit cum ma ridica si ma pune in pat, ramanand deasupra mea.
Inima batea sa imi iasa din piept si eram sigura ca niciodata nu ma voi mai simti asa si nu voi mai simti asa ceva pt nimeni altcineva.

Buzele lui imi dezmierdara decolteul, inainte sa imi deschida sutienul si sa imi admire sanii. (apucase sa scrie si un eseu depsre ei) In tot acest timp mana mea ii cauta cu infrigurare slitul, pt ca stiam ca odata ce isi va fi dat pantalonii jos nu va mai dura mult pana cand va sosi si momentul culminant. (u sick whore)El imi arunca sutienul undeva in coltul camerei si se ridica, numai pt a putea lasa pantalonii sa ii alunece incet pe jos.
Mi-am desfacut si eu rapid slitul si el se repezi sa ma ajute tragandu-mi de tivul jeansilor pt a putea scapa de ei.

Ramase putin in picioare, contempland, uitandu-se ganditor la mine.
Oare faceam ceva gresit? Incepeam sa ma simt prost. Mi-as fi dorit asa de mult sa stiu ce gandeste si fara sa imi dau seama am scuipat cuvintele repede:
- La ce te gandesti? I-am spus. (improscandu-l cu flegma)
- Esti asa de frumoasa, esti cea mai frumoasa fata pe care am vazut-o vreodata. Imi iei mintile! Am nevoie de tine…
Am vr sa ma ridic sa il pot saruta, cuvintele lui imi mersesera direct la suflet, dar se apleca si ma intoarse pe burta. (de frumoasa ce erai…d-aia)
Am stat putin si m-am gandit “ uuu, poate e putin pervers, vrea pe la spate la inceput” si am vr sa ma ridic in coate pt a sta mai bn dar el se apleca pe pat, se puse in genunchi intre picioarele mele si in cateva secunde am simtit respiratia lui fierbinte si dulce pe spatele meu. Ma musca de umar si apoi imi trasa linia coloanei cu varful limbii , apoi cu buzele ma musca usor de solduri respirand intentionat aer cald pe coastele mele dandu-mi o senzatie de neimaginat.
Ma intoarse usor inapoi pe spate ,coborand pana la talpile mele si apoi incepu sa imi traseze o cale de saruturi pe picior, urcand si explorandu-mi fiecare centimetru de piele . Cand ajunse la coapsa o linse foooarte usor urcand din ce in ce mai sus…… respiram neregulat si sacadat si am inceput sa tremor din tot corpul, puternic.

Edward veni mai in sus ajungand la fata mea si se uita adanc in ochii mei apoi i-am luat usor fata in mainile mele dezmierdandu-i pielea catiflata si imbujorata , tragandu-l mai aproape pt a-l putea saruta. Se lasa incet pe mine sustinadu-si greutatea si mi-am ridicat un picior punandu-l aproape de talia lui pt ca el sa poata sa il atinga in voie.
Buzele noastre tanjira unele dupa altele si ne-am sarutat salbatic , limbile noastre dansand un joc nebunesc .

Pt un moment am crezut ca jocul, preludiul s-a terminat dar ma inselasem.
Edward si-a ridicat fata numai pt a o cobori pana la sanii mei, expirand aer cald si facandu-ma sa tremur de placere.
Sfarcurile mele erau mai tari ca 2 pietre si Edward a sarutat incet unul dintre ele, apoi jucandu-se cu el cu buzele, strangandu-l usor si sugandu-l, in timp ce o mana de a lui imi atingea si strangea cu blandete sanul celalalt.
Ma linse intre sani apropiindu-i pe acestia cu mainile si simteam ca toata aceasta placere necunoscuta mie pana acum ma coplesea, atat de bine ma simteam in bratele lui.
Limba lui cobori pe stomacul meu in timp ce mainile imi strangeau cu blandete soldurile si talia, aducandu-ma mai aproape de el.
Ajunse la buric si trasa cu varful limbii cercuri largi si stranse coborand usor putin mai jos astfel incat pt cateva secunde pot sa jur ca nu mi-am mai auzit pulsul…
Apoi mainile lui ma invaluira nerabdatoare, mangaindu-mi cu sete sanii , soldurile, coapsele, spatele incovoiat de placere, in timp ce eu ma ridicasem putin pt a putea sa ii sarut abdomenul perfect, si a-l putea maangaia si dezmierda si eu.

Fu randul lui sa isi ceara scuze din priviri cand imi rupse chiloteii mei (ma io sunt confuz, cand te-a intors pe fata din nou?) tanga dintr-o singura miscare. Imi sopti entuziasmat:
- As vr sa imi para rau, dar nu imi pare! Sunt prea nerabdator…te iubesc (toate ca toate…da pan-aici frate….)enorm si vr sa te fac a mea chiar acum!
In timp ce ochii lui negri ii patrundeau pe ai mei, boxerii lui aterizara (aveau motor….departure si arrival scria pe ei) langa pat.

Apoi el se lasa incet deasupra mea cu grija si in timp ce ma saruta dulce si inocent l-am simtit inauntrul meu.
Mi-am arcuit spatele de placere si l-am strans mai putermic in brate strangand in pumni pielea lui de catifea si muscandu-l de umar, in timp ce el imi apuca picioarele in bratele lui se se ridica mai in sus miscandu-se din bazin innebunitor.
Penisul lui se misca inainte si inapoi, inauntru si inafara, facand cercuri mici sau largi in timp ce eu il priveam plina de dorinta. (pai saracu dadea in gol….)Sanii mei dansau (pe ritm de manea , faceau dansu sabiilor) in tandem cu miscarile lui ametitoare si incepusem sa gem rapid si tare. Edward imi murmura numele si eu am strigat putin cam prea tare, luata de val, “te iubesc”.
Se lasa pe spate strangandu-mi fundul cu mainile si in 2 secunde eu ma miscam languros in poala lui, sus si jos, facand cercuri si 8-uri si dandu-mi capu pe spate.
El se juca cu sanii mei muscandu-mi sfarcurile in timp ce eu gemeam din ce in ce mai tare . Ma stranse cu palmele de talie si ma trase inainte si inapoi facand ca clitorisul meu umed sa se frece de pielea lui fierbinte.(whata fuck dude...)
Am inceput sa gemem amandoi la unison; ne-am apropiat si ne-am dat un sarut lung si nebun, cand eu m-am lasat pe spate unduindu-mi soldurile si arcuindu-mi spatele si mi-am relaxat dintr-o data toti muschii incordati.
Atunci el a stiut ca eu terminasem si m-a tras brusc pe marginea patului stand in picioare.
Mi-a pozitionat un picior pe marginea patului in timp ce celalalt statea in genunchi. (n-am inteles, ma ajuti cu un desen ceva? )Apoi el ma trase usor de par dandu-mi capul pe spate si ma musca de spate si de umeri in timp ce ma penetra din nou , foarte repede si adanc, respirand agitat.
Cu o ultima zvacnire imi apuca fundul si talia cu ambele maini tragandu-ma nerabdator in el, din ce in ce mai repede, apoi imi striga din nou numele putin cam prea tare si termina si el…(si ai ramas gravida…)
Se tranti langa mine si ne-am rezemat amandoi de perne, luandu-ne in brate.
Ma saruta nevinovat pe buze si am ramas uitandu-ne ochi in ochi poate ore.
M-am uitat la ceas. Era f tarziu. Eram asa dezamagita (ca am facut sex si nu tema la biologie) si nu ma puteam gandi decat la momentele pe care lea-m impartasit cu atata pasiune, amandoi. Eram perfecti, un singur trup, un singur suflet. Am stiut ca nu voi mai putea trai fara el.
Am spus ezitant:
-Pleci sau ai vr sa petrecem noaptea impreuna? M-am uitat lung in ochi lui ( doamne, ce ochi patrunzatori, asa de frumosi) si am batut usor cu mana cearceaful in semn ca ne asteapta.
El a zambit lung si deosebit de frumos, a clipit de cateva ori facandu-ma nerabdatoare si mi-a spus:
-Nu voi mai pleca niciodata de langa tine, Bella! Tu esti viata mea acum !
Orele au trecut pe langa noi de parca ar fi fost niste nori razleti (ce dlagut) pe cer iar apoi neam (neamu tau crestinesc ) cufundat amandoi intr-un somn (mai ales el care dormea de nu mai putea)adanc, strangandu-ne in brate.
Prea pervers. Si dezgustator.

3 comentarii:

  1. 17 comentarii:

    irina spunea...

    am murit de ras frate cand am citit comentariile voastre din paranteze, dar fanficul in sine e pervers rau stiind ca bella si edward sunt cuminti :)):))=))=))

    tinetio tot asa =))
    10 august 2010, 04:12
    wess spunea...

    Genial!!:)))
    10 august 2010, 08:33
    almostwriter spunea...

    dacar ar stii stephenie meyer ce a facut cu personajele ei:-j
    10 august 2010, 12:33
    oana spunea...

    vaiii =))
    (aveau motor….departure si arrival scria pe ei) =)))
    prea tare. :))
    12 august 2010, 07:59
    natural disaster (: spunea...

    am murit de râs =)))
    geniali sunteţi!
    14 august 2010, 04:23
    ramona spunea...

    foarte dezgustator fanficul asta... dar imi place ce ati facut cu el=))
    17 august 2010, 10:21
    bychriss spunea...

    Vaaiiii!!! Cat am putut sa rad :))=)) Sunteti tari!! Sincer! Cred ca e cea mai buna parodie:))))
    Tineti-o tot asa!
    15 septembrie 2010, 22:52
    Anonim spunea...

    OMG!!!!!!! Citind, m-am inecat de doua ori cu fumul de la tigara si de trei ori am dat suc pe mine.:))))))
    18 septembrie 2010, 07:58
    Amarena spunea...

    Interesanta ideea blogului, sigur aveti de unde masacra.
    O sa va urmaresc si daca reusesc sa gasesc un ANUME fan-fic, o sa va dau si eu material de masacrat :))
    23 septembrie 2010, 18:10
    doubleDee spunea...

    "boxerii lui aterizara (aveau motor….departure si arrival scria pe ei) langa pat." - buna asta =))))

    imi place blogul, cred ca 15 minute cat mi-a luat sa citesc "ficul" asta am ras cu lacrimi, defapt comentariile voastre fac ficul <3
    2 octombrie 2010, 07:50
    chocoholic4ever spunea...

    vorbesc serios când spun că n-am mai râs niciodată atât de mult citind cv... mrg ce am reuşit să citesc... tipa care a scris e un fel de Sandra Brown în variantă mai scârboasă... dar replicile voastre au făcut totul.... mie milă de minţile voastre pângărite :))
    11 octombrie 2010, 06:26
    killmeee spunea...

    vaaaai ce am rass!!=))=))+))=))=))=))=))=))=))=))=))=))+))=))=))=))+))In timp ce ochii lui negri ii patrundeau pe ai mei, boxerii lui aterizara (aveau motor….departure si arrival scria pe ei) langa pat.

    yoy asta e replica mea preferata =))+))+))=))=))=))=))=)) chiar ar merita sa faceti parodii din ficuri dezgustatoare =))=))=))+))
    15 octombrie 2010, 09:32
    deny4u spunea...

    un cuvant: mortal. :)))
    18 noiembrie 2010, 11:54
    kyky:D:X:* spunea...

    dreq!deeci!:)))sunteti tari:X...am citit de..mai aveam putin si ma tavaleam pe jos de ras!va iubesk maa!:)))
    3 decembrie 2010, 10:37
    Anonim spunea...

    "Simteam ca respira déjà sacadat asa ca i-am dat un pupik (blestemata sa fie litera K)"
    Asta e replica mea preferata!"Blestemata fie litera K" ca bine mai zici:)) Ma terorizeaza oamenii care folosesc in exces litera asta...
    Are rost sa mai spun ca sunteti geniali?
    Ok,sunteti mai mult decat geniali,sa o tineti tot asa!Bafta!
    5 decembrie 2010, 08:32
    wishtodream spunea...

    Doamne feresete!Daca lumea ar fi populata numai de oameni ca tipa care a scris ficul asta s-ar numi planeta playboy si nu terra. comentariile voastre au fost foarte amuzante!! tineti-o tot asa!! lumea e plina de idioti de care se poate rade
    20 martie 2011, 01:42
    Ruffs. spunea...

    CE DURRRRR! =)) MOR MOR MOR DE RAS.-
    20 iunie 2011, 13:22

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeule , Sfinte Hristoase Crestine ... =)))))))))))))))))))
    Fiinta care a scris chestia asta e cam : dot. dot. dot. Nu m-a tinut sa citesc tot .Am citit doar ce ati comentat voi si am ras cu lacrimi. Mai aveam putin si cadeam de pe scaun :))!
    Genial =))!
    Sunteti tari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Geniale....astept cu nerabdare urmatoarele ficuri masacrate. Cat despre rutina autoarei; putina documentare nu strica chiar deloc. Un pic din Eden Bradley sau Thierry Carmes si te faci si pe tine fericita si poate si pe altii( asta daca nu ajungem sa murim de ras- din nou).(MissA)

    RăspundețiȘtergere